Sr. Wifred Llopis Miró

Institucions

Hospital General

Ictus i Hemodinàmica Cerebral

Hospital Traumatologia, Rehabilitació i Cremats

Medicina Física i Rehabilitació

Fisioterapeuta

Sóc fisioterapeuta col·legiat número 7972 amb molta experiència en l'àmbit geriàtric, sobretot en pacients afectats per malalties neuro-degeneratives. La meva passió per la salut física i mental, l'evolució personal constant i el contacte directe amb el pacient em va dur a la fisioteràpia neurològica. Actualment desenvolupo la meva activitat com fisioterapeuta a l'àrea d'Ictus, Geriatria i Neurologia.

Currículum

Experiència laboral:
Des del 2017 sóc fisioterapeuta a l’àrea d’Ictus i Neurologia de l’Hospital, tot i que vaig començar a treballar a Vall Hebron l’agost del 2015 a l’àrea de Traumatologia. Posteriorment, vaig continuar la meva trajectòria professional al Parc Sanitari Pere Virgili fins a l’octubre del 2016. En aquest període també vaig desenvolupar les meves tasques a l’àrea de Neurologia durant el setembre 2015 i 2016, i a l’àrea de Lesionats Medul·lars el juny 2016.
A continuació vaig seguir adquirint experiència al CAP Horta en el període de novembre 2016 a març 2017. Moment en el qual, a partir de l’abril 2017, la meva progressió laboral tornà al lloc d’origen treballant fins a l’actualitat a l’Àrea de Neurologia i a la de Lesions Cerebrals a la unitat d’Ictus. Amb una estada transitòria per l’Àrea d’Hospital de Dia el maig del 2017.
Formació:
La meva formació com a fisioterapeuta comença l’any 2004 i el meu interès en seguir-me formant m’ha dut a fer diverses formacions. El 2009 vaig acabar un postgrau en Fisioteràpia i regeneració en parts toves, l’any 2010 vaig realitzar el curs Monogràfic de genoll i espatlla, el 2011 vaig acabar el postgrau en Osteopatia energética (Mètode Poyet) i l’any 2012 vaig finalitzar el curs en Tècniques miotensives i manipulatives de columna i pelvis.
Wifred Llopis Miró

Institucions

Hospital General

Ictus i Hemodinàmica Cerebral

Hospital Traumatologia, Rehabilitació i Cremats

Medicina Física i Rehabilitació

Fisioterapeuta

Notícies relacionades

Professionals relacionats

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.