Dra. Pilar Lusilla Palacios

Institucions

Hospital General

Psiquiatria

Sóc doctora en medicina i especialista en psiquiatria amb més de 25 anys d'experiència a la professió. Actualment treballo a la unitat d'interconsultes del servei de psiquiatria de l'Hospital Vall d'Hebron i sóc professora de psiquiatria de la Universitat Autonoma de Barcelona. Així mateix sóc una de les investigadores principals del grup de recerca de Psiquiatria i addiccions de l'Institut de la Investigació del Vall d'Hebron (VHIR). Pertanyo a diverses societats científiques i sóc membre fundadora del Grup en espanyol de treball en entrevista motivacional i membre de la junta directiva de l'associació internacional de formadors en entrevista motivacional (MINT).

Currículum

Experta en el tractament de trastorns mentals, addictius i patologia dual en el professional sanitari. Formadora acreditada en entrevista motivacional. Experta en el maneig de l'adherència al tractament en pacients amb patologies cròniques. Ha realitzat investigacions com investigador principal amb finançament competitiu públic i privat : MaratoTV3 (Projecte ESPELMA) , FP-7 (www.thepreciousproject.eu) y H-2020 (www.socratesvr.eu) sobre l'aplicació de l'entrevista motivacional en diferents àmbits: per la millora de la satisfacció dels pacients, la millora de l'adherència al tractament amb l'ús de la tecnologia (mhealth i realitat virtual) aplicada al canvi de conducta i la motivació cap a hàbits saludables.
Pilar Lusilla Palacios

Institucions

Hospital General

Psiquiatria

Vall Hebron Institut de Recerca

Investigador/a principal

Psiquiatria, salut mental i addiccions

Notícies relacionades

Professionals relacionats

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.