Dr. Ramon Sanmartín Sentañes

Institucions

Hospital Traumatologia, Rehabilitació i Cremats

Reumatologia

Metge/ssa

Sóc especialista en Medicina Interna. Actualment, em dedico al camp de la Síndrome de la Fatiga Crònica amb l'objectiu d'investigar-ne les causes i poder oferir una millora en la qualitat de vida d'aquests pacients.

Currículum

Sóc especialista en Medicina Interna. Em vaig llicenciar el 2006 en Medicina a la Universitat de Barcelona. Posteriorment vaig realitzar l'especialitat de Medicina Interna a l'Hospital Germans Trias i Pujol des del 2007 al 2012. 

El 2014 vaig defensar la meva tesi doctoral a la Universitat Autònoma de Barcelona amb el títol "Efecte de la fibrosi hepàtica com a predictor de l'evolució clínica dels pacients infectats pel virus de la immunodeficiència humana i coinfectats pel virus de l'hepatitis C". 

He assistit a diversos congressos nacionals i internacionals durant la meva vida professional. Prèviament a la meva recent incorporació a l'Hospital de la Vall d'Hebron he desenvolupat la meva tasca assistencial a l'Hospital Municipal de Badalona on m'he dedicat a la malaltia tromboembòlica i posteriorment a la síndrome de Fatiga Crònica. 

Actualment sóc membre de la SEFIFAC (Sociedad Española de Fibromialgia y Síndrome de Fatiga Crónica) i de la SCBMI (Societat Catalanobalear de Medicina Interna).
Ramon Sanmartín Sentañes

Institucions

Hospital Traumatologia, Rehabilitació i Cremats

Reumatologia

Metge/ssa

Vall Hebron Institut de Recerca

Investigador/a postdoctoral

Reumatologia

Notícies relacionades

Professionals relacionats

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.