Dra. Raquel Adeliño Recasens

Institucions

Hospital General

Cardiologia

Cardiòloga de la Unitat d'Arrítmies de l'hospital Vall d'Hebron.

Currículum

Nascuda a Barcelona, vaig cursar els estudis de medicina a la Universitat Autònoma de Barcelona, Unitat Docent de Vall d’Hebron. Posteriorment, vaig superar l’examen MIR i em vaig especialitzar en Cardiologia a l’Hospital Universitari Germans Trias i Pujol (2014-2019). Després de la formació en cardiologia, vaig voler aprofundir en el camp de les arrítmies, per la qual cosa em vaig subespecialitzar en Electrofisologia i Estimulació Cardíaca a l’Hospital Universitari Germans Trias i Pujol (2019-2021). Per tal de completar la meva formació, vaig realitzar el màster en Electrofisiologia Cardíaca Diagnòstica i Terapèutica a la universitat CEU San Pablo (dirigit pel professor Dr. Almendral). A més, vaig realitzar una estada d'1 any a l’estranger (gener-desembre 2022) a l’hospital Clinique Pasteur, a Toulouse, França, on vaig tenir l’oportunitat d’aprendre les tècniques més punteres.

Acreditada per a la pràctica de l'electrofisiologia cardíaca intervencionista per la Societat Europea d'Arrítmies (2020), actualment treballo com a metgessa adjunta a la Unitat d'arrítmies de l'Hospital Universitari Vall d'Hebron.

Paral·lelament, estic cursant el màster en Metodologia de la investigació en Ciències de la Salut de la Universitat Autònoma de Barcelona i sóc doctoranda del programa de doctorat de Medicina de la Universitat Autònoma de Barcelona. Participo en diversos estudis científics internacionals i formo part del comitè jove de la Societat Europea d’Arrítmies.
Raquel Adeliño Recasens

Institucions

Hospital General

Cardiologia

Notícies relacionades

Professionals relacionats

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.