Dra. Romy Rossich Verdés

Institucions

Hospital Infantil i Hospital de la Dona

Cures Intensives Pediàtriques

Metge/ssa

Hospital Traumatologia, Rehabilitació i Cremats

Cirurgia Plàstica i Cremats

Metge/ssa

Soc pediatra especialitzada en cures intensives pediàtriques. La meva àrea d'expertesa és l'atenció a pacients amb traumatismes greus i pacients amb patologia neurocrítica.

Currículum

Sóc nascuda a Cervera i em vaig llicenciar en medicina i cirurgia a la Facultat de Medicina de la Universitat de Barcelona (2003). Vaig realitzar l'especialitat de pediatria a l'Hospital Universitari Vall d'Hebron (2004-2008). Posteriorment vaig començar a treballar com a facultativa especialista en el Servei d'Emergències Mèdiques Pediàtriques (SEM-P) i a la Unitat de Cures Intensives Pediàtriques de l'Hospital Universitari Vall Hebron. Des de 2009 treballo exclusivament en la Unitat de Cures Intensives Pediàtriques d'aquest hospital.Sóc referent de pediatria de la Unitat de Cremats, així com de l'àrea pediàtrica de l'Hospital de Traumatologia, Rehabilitació i Cremats i de l'Hospital Infantil i de la Dona. També en el registre TRAUMCAT de la Generalitat de Catalunya, i instructora de suport vital pediàtric i d'atenció inicial a traumatisme pediàtric. Les meves línies de recerca d'interès són el suport terapèutic en el pacient pediàtric cremat i el monitoratge del pacient neurocrític. He impulsat la implementació de l'electroencefalograma continu (EEGc) a la Unitat de Cures Intensives i sóc directora dels cursos de formació. He dirigit i participat en nombrosos estudis de recerca i he participat com a ponent en congressos i cursos.
Romy Rossich Verdés

Institucions

Hospital Infantil i Hospital de la Dona

Cures Intensives Pediàtriques

Metge/ssa

Hospital Traumatologia, Rehabilitació i Cremats

Cirurgia Plàstica i Cremats

Metge/ssa

Notícies relacionades

Professionals relacionats

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.