Sra. Sandra Ponce Ruiz

Institucions

Hospital Traumatologia, Rehabilitació i Cremats

Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia

Infermer/a

Sóc infermera especialitzada en cures del malalt hospitalitzat adult/ancià. M'agrada molt el tracte amb el malalt gran i la seva família. Sempre estic disposada a aprendre coses noves i aplico els meus coneixements per brindar una atenció centrada en la persona/família.

Currículum

Actualment estic treballant com a infermera clínica des de febrer de 2016 en la unitat d'Ortogeriatría. Infermera assistencial de l'Hospital Traumatologia i Rehabilitació (des de 2009 fins a 2016). Tècnic en cures d'infermeria (des de 2001 fins a 2009) de l'Hospital Traumatologia i Rehabilitació. Màster en Geriatria/Gerontologia en la EUI de Sant Pau i Postgrau en Infermeria a l'atenció Primària (CADI). Referent de la implantació de la "Guia de Prevenció de caigudes en persones grans i lesions derivades de les caigudes" de la RNAO en l'Hospital de Traumatologia i Rehabilitació.
Sandra Ponce Ruiz

Institucions

Hospital Traumatologia, Rehabilitació i Cremats

Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia

Infermer/a

Vall Hebron Institut de Recerca

Cirurgia reconstructiva de l'aparell locomotor

Notícies relacionades

Professionals relacionats

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.