Sra. Sandra Salgado Perandres

Institucions

Serveis transversals

Immunologia

Tècnic Especialista

Sóc tècnic de laboratori des de l'any 2000 i estic treballant al laboratori d'immunologia cel·lular des de l'any 2005 que vaig aconseguir la plaça en propietat.

Currículum

He treballat des de l'any 2000 fins al 2005 en diferents llocs, com àrees especials: fàrmacs, hepatitis i a les consultes de sintrom i al laboratori bàsic d'hematologia, bioquímica i coagulació. Des del 2005 estic treballant al laboratori d'immunologia cel·lular, fent el diagnòstic i seguiment d'immunodeficiències primàries i secundàries. Tinc molta experiència en la utilització de citometres de fluxe, en la realització d'ELISA i proves de cultius cel·lulars especials en campana de flux laminar.
Sandra Salgado Perandres

Institucions

Serveis transversals

Immunologia

Tècnic Especialista

Vall Hebron Institut de Recerca

Tècnic de recerca

Immunologia translacional

Notícies relacionades

Professionals relacionats

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.