Dra. Sara Guila Fidel Kinori

Institucions

Hospital General

Psiquiatria

Hospital Traumatologia, Rehabilitació i Cremats

Cirurgia Plàstica i Cremats

Psicòleg/a

Sóc especialista en Psicologia Clínica, adjunta del Servei de Psiquiatria. Sóc Màster en Psicologia de la Salut i doctora en Psicologia. Realitzo activitats assistencials, de docència i de recerca, dins de l'àmbit de l'Estrès Traumàtic i de la Psicologia de la Salut. També sóc la referent de les iniciatives de Arts en Salut que es desenvolupen al nostre Hospital.

Currículum

Des de l'any 2004 treballo al Servei de Psiquiatria de l'Hospital Universitari Vall d'Hebron, després d'haver realitzat estudis universitaris (Màster i doctorat), sobre Psicologia de la Salut i sobre l'Atenció a les Persones després d'esdeveniments traumàtics.
La meva tesi doctoral la vaig realitzar a la Unitat Especialitzada de Cremats de l'Hospital, valorant l'evolució psicològica dels pacients afectats de cremades, al llarg de 2 anys post-incident.
Actualment, desenvolupo les meves activitats assistencials/clíniques, focalitzades sobre la Rehabilitació Cardíaca, el dolor persistent i els tractaments focalitzats en la memòria traumàtica, recent i passada.
En el últim any, estic avançant en la formació dintre del Paradigma de les teràpies Assistides amb Psicodèlics.
Sara Guila Fidel Kinori

Institucions

Hospital General

Psiquiatria

Hospital Traumatologia, Rehabilitació i Cremats

Cirurgia Plàstica i Cremats

Psicòleg/a

Vall Hebron Institut de Recerca

Psiquiatria, salut mental i addiccions

Notícies relacionades

Professionals relacionats

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.