Dra. Sara Guila Fidel Kinori

Institucions

Hospital General

Psiquiatria

Hospital Traumatologia, Rehabilitació i Cremats

Cirurgia Plàstica i Cremats

Psicòleg/a

Sóc especialista en psicologia clínica, adjunta del Servei de Psiquiatria. Desenvolupo activitats assistencials, de docència i de recerca, dins de l'àmbit de l'Estrès Traumàtic i de la Psicologia de la Salut.

Currículum

Des de l'any 2004 treballo al Servei de Psiquiatria de l'Hospital Universitari Vall d'Hebron, després d'haver realitzat estudis universitaris (Màster i doctorat), sobre Psicologia de la Salut i sobre l'Atenció a les Persones després d'esdeveniments traumàtics.
La meva tesi doctoral la vaig realitzar a la Unitat Especialitzada de Cremats de l'Hospital, valorant l'evolució psicològica dels pacients afectats de cremades, al llarg de 2 anys post-incident.
Actualment, desenvolupo les meves activitats assistencials/clíniques, focalitzades sobre la Rehabilitació Cardíaca, el dolor persistent i els tractaments focalitzats en la memòria traumàtica, recent i passada.
Sara Guila Fidel Kinori

Institucions

Hospital General

Psiquiatria

Hospital Traumatologia, Rehabilitació i Cremats

Cirurgia Plàstica i Cremats

Psicòleg/a

Noticias relacionadas

Professionals relacionats

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vhebron.net, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.