Dra. Vanesa Richarte

Institucions

Hospital General

Psiquiatria

Sóc metge psiquiatra, des de l'any 2009 treballo en el Programa de TDAH del nostre hospital, on actualment exerceixo com a coordinadora. La meva tasca assistencial es centra en l'avaluació, diagnòstic i tractament d'aquest trastorn, i de les seves comorbiditats, tant en nens, adolescents com en adults. Paral·lelament, estic vinculada a l'Institut de Recerca Vall d'Hebron, on col·laboro en diferents estudis d'investigació centrada en el TDAH, tant a nivell de genètica, neuroimatge i microbioma.

Currículum

Llicenciada en Medicina i Cirurgia per la Universitat Autònoma de Barcelona. Especialista en Psiquiatria a l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau. Màster de Paidopsiquiatria per la Universitat Autònoma de Barcelona. Psiquiatra especialista del Programa de TDAH de l’Hospital Universitari Vall d’Hebron. La meva tasca assistencial està centrada en l’avaluació, diagnòstic i tractament del TDAH i de les seves comorbiditats, en població infantil, adolescent i adulta. Coautora de més de 60 publicacions nacionals i internacionals sobre el TDAH i 5 capítols de llibre. A nivell de recerca, formo part com a Investigadora col·laboradora del CIBERSAM (Centro de Investigación Biomédica en Red de Salud Mental, Grup G27) i del Grup d’Investigació en Psiquiatria, Salut Mental i Addiccions del Vall d’Hebron Institut de recerca (VHIR). La meva línia d’investigació està centrada en el TDAH infantil, adolescent i adult, incloent assajos clínics sobre tractaments farmacològics i psicològics, estudis de neuroimatge, genètica i microbioma intestinal.
Vanesa Richarte

Institucions

Hospital General

Psiquiatria

Vall Hebron Institut de Recerca

Investigador/a sènior

Psiquiatria, salut mental i addiccions

Notícies relacionades

Professionals relacionats

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.