Sra. Zahira Pérez Martínez

Institucions

Hospital General

Aparell Digestiu

Em dic Zahira Pérez, Infermera d'Avançada especialitzada en Malaltia Inflamatòria Intestinal (MII) a l'Hospital Universitari Vall d'Hebron de Barcelona, i sóc part de l'equip de la Unitat d'Atenció de Crohn i Colitis Ulcerosa (UACC). La meva dedicació a l'assistència sanitària em motiva a buscar oportunitats per contribuir al camp de la recerca.

Currículum

La meva trajectòria professional a l'Hospital Universitari Vall d'Hebron ha estat diversificada i enriquidora. Vaig començar a treballar a Vall d'Hebron el 2015, inicialment en l'entorn de crítics, i posteriorment vaig traslladar-me a la Unitat d'Atenció de Crohn i Colitis Ulcerosa (UACC) per iniciar-me com a Infermera de Pràctica Avançada.

Durant aquests anys, vaig buscar oportunitats per millorar les meves habilitats i coneixements. Vaig completar un Màster Oficial en Gestió i Investigació de Serveis d'Infermeria a la Universitat de Barcelona, on vaig començar a explorar l'àmbit de la recerca en infermeria. Això va marcar el punt de partida del meu interès per la investigació.

Posteriorment, vaig continuar la meva formació amb un Màster en Malaltia Inflamatòria Intestinal d'Infermeria impartit per la Universitat d'Alcalá. Aquest màster va reforçar la meva especialització en MII i em va permetre adquirir coneixements avançats en aquesta àrea d'expertesa i reforçar el rol de pràctica avançada.

Actualment, estic inscrita en el programa de doctorat en medicina de la Universitat Autònoma de Barcelona, centrant-me en l'atenció a la salut sexual i reproductiva de les persones amb MII. A més, vaig ser guardonada amb una beca competitiva internacional de la European Crohn and Colitis Organisation (ECCO) per dur a terme una part d'aquest projecte de recerca. La meva trajectòria professional està marcada per una dedicació contínua a l'atenció al pacient, la formació i la recerca en infermeria, amb l'objectiu de contribuir a millorar la qualitat de vida de les persones amb MII i avançar en el camp de la salut digestiva.

A banda de la meva tasca investigadora, també he tingut el privilegi de compartir coneixement com a ponent en diversos congressos i sóc membre actiu de diverses societats relacionades amb les malalties inflamatòries i la salut digestiva. La meva vocació per la infermeria i la recerca en salut m'inspiren a seguir treballant per millorar l'atenció als pacients i fomentar el desenvolupament de les futures generacions de professionals infermers.
Zahira Pérez Martínez

Institucions

Hospital General

Aparell Digestiu

Vall Hebron Institut de Recerca

Investigador/a principal

Grup de recerca multidisciplinari d'infermeria

Notícies relacionades

Professionals relacionats

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.