Actualització del tractament conservador de l'escoliosi idiopàtica

L’Hospital de Traumatologia i Rehabilitació Vall d’Hebron va acollir la primera edició del Curs Nacional en Rehabilitació de Deformitats del Raquis. 

25/06/2017

La trobada va tenir l’aval de la Societat Espanyola de Rehabilitació i Medicina Física, i va comptar amb ponents de prestigi internacional. Entre ells, el Dr. José María Climent, cap del Servei de Rehabilitació de l’Hospital General d’Alacant i el Dr. Ferran Escalada, cap del Servei de Rehabilitació de l’Hospital Parc de Salut Mar de Barcelona. També hi van participar el Dr. Joan Bagó, de la Unitat de Cirurgia del Raquis Vall d’Hebron, i la Dra. Elisabetta d’Agata, de la Unitat de Recerca de la Columna Vertebral del Vall d’Hebron Institut de Recerca (VHIR), i el Dr. Fabio Zaina, president de la Societat Internacional del Maneig Ortopèdic de les Deformitats del Raquis (SOSORT).

 

Part pràctica

A banda de les diferents ponències, el curs va comptar amb un taller pràctic amb pacients en el qual es van poder veure les modalitats d’exercicis de les dues escoles de fisioteràpia per a l’escoliosi. El taller va anar a càrrec del Dr. Manuel Rigo, director de l’Institut Elena Salva de Barcelona i també director de l’escola Barcelona-Schroth, i de la fisioterapeuta Alessandra Negrini, de l’escola italiana SEAS. L’èxit del curs ha portat la seva direcció a proposar que les futures edicions es realitzin de nou a Vall d’Hebron.

Comparteix-lo:

Notícies relacionades

Professionals relacionats

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.