Desena edició del curs “Diagnòstic molecular en les malalties al·lèrgiques”

Vall d’Hebron acull la 10a edició del curs “Diagnòstic molecular en les malalties al·lèrgiques”, organitzat pel grup de recerca d’Al·lergologia del Vall d’Hebron Institut de Recerca (VHIR) i el Servei d’Al·lergologia de l’Hospital Universitari Vall d’Hebron.

12/04/2018

Aquest curs, que es realitza dos cops a l’any, pretén donar un coneixement més profund de les malalties al·lèrgiques a través de diferents tècniques d’interpretació i diagnòstic molecular. Com explica la Dra. Victòria Cardona, cap d’Al·lergologia de Vall d’Hebron i també investigadora del Grup de Malalties Sistèmiques del Vall d’Hebron Institut de Recerca (VHIR), “aquestes tècniques poden arribar a donar fins a 112 resultats que requereixen certa experiència a l’hora d’interpretar-los, per això l’equip de professors del curs ensenyaran a analitzar-los”.

El format que presenta el curs és totalment interactiu, a través de tallers pràctics en què els assistents remeten unes setmanes abans del curs els seus casos (història clínica i mostra de sèrum) per a la realització de les tècniques de diagnòstic molecular. Durant el curs, els casos són presentats pels alumnes, són discutits de forma conjunta pels professors i els assistents i, posteriorment,  el professor revisa els aspectes teòrics referits al cas, i els contextualitza en el cas pràctic. La temàtica dels casos presentats pels assistents són de tot tipus, des d’al·lèrgies respiratòries fins a al·lèrgies per aliments o picades d’insecte o altres animals.

Comparteix-lo:

Notícies relacionades

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.