Tres professionals de Vall d'Hebron, entre els millors metges de l'Estat, segons la revista Forbes

La revista ha fet públic el llistat anual dels metges més prestigiosos de l'Estat, entre els quals es troben tres que desenvolupen la seva activitat a Vall d'Hebron.

07/01/2022

El llistat que cada any fa la revista Forbes inclou als cent millors metges de l'Estat, qualificats segons les diferents especialitats. Enguany, tres són els metges de l'Hospital Universitari Vall d'Hebron que han entrat en la llista que ha publicat Forbes. Són els següents:

Dr. Josep Tabernero, cap del Servei d'Oncologia Mèdica de l'Hospital Universitari Vall d'Hebron i director del Vall d'Hebron Institut d'Oncologia (VHIO).

Dr. Francesc Bosch, cap de Servei d'Hematologia i Hemoteràpia de Vall d'Hebron i cap del Grup d'Hematologia Experimental del VHIO.

Dr. Javier Cortés, investigador translacional associat al VHIO.

Comparteix-lo:

Notícies relacionades

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.