Cinc metges de Vall d’Hebron, entre els 100 millors de l’Estat segons la revista Forbes

La revista Forbes ha publicat el llistat “Els millors metges”, on reconeix els 100 professionals de la medicina més rellevants, dividits en 24 especialitats.

21/01/2021

Forbes ha fet pública per quart any consecutiu la seva llista dels millors metges de l’Estat, on reconeix els millors professionals en el panorama de l’assistència, la investigació i la docència, dividits en 24 especialitats i que exerceixen en més de 60 centres hospitalaris, tan públics com privats. Dins d’aquest rànquing hi ha cinc metges de l’Hospital Universitari Vall d’Hebron.

Dr. Josep Tabernero, cap del Servei d'Oncologia Mèdica de Vall d'Hebron i director del Vall d'Hebron Institut d’Oncologia (VHIO), en l’especialitat d’oncologia.

Dr. Rafael Esteban, consultor sènior del Servei d’Hepatologia de Vall d’Hebron i investigador del Grup de Malalties Hepàtiques del Vall d’Hebron Institut de Recerca (VHIR), en medicina interna.

Dr. Francesc Bosch, cap del Servei d’Hematologia i Investigador principal del Grup d’Hematologia Experimental del Vall d'Hebron Institut d’Oncologia (VHIO), dins l’especialitat d’hematologia.

Dr. Javier Cortés, investigador clínic del Programa d'Investigació del Càncer de Mama del Vall d'Hebron Institut d’Oncologia (VHIO), dins l’especialitat de ginecologia.

Dr. Héctor Boix, el Servei de Neonatologia de Vall d'Hebron i Investigador principal al grup CIBBIM-Nanomedicina. Bioenginyeria, Teràpia Cel·lular i Cirurgia en Malformacions Congènites del VHIR, dins l’especialitat de pediatria.

Comparteix-lo:

Notícies relacionades

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.