Professionals de Vall d’Hebron entre els 165 millors metges de l’Estat

Forbes publica el llibre “Best Doctors Spain” on recull els millors professionals dividits en 27 especialitats.

06/11/2020

L’edició espanyola de la revista Forbes recull en el seu llibre “Best Doctors Spain” els 165 millors metges, per especialitat, que exerceixen en centres públics i privats espanyols. Amb aquesta recopilació Forbes vol posar de relleu els millors professionals de la medicina dels darrers tres anys, seleccionant els metges més destacats en assistència, investigació i docència. La publicació vol oferir una guia amb els grans metges del segle XXI del país, tots ells reconeguts en les edicions 2017, 2018 i 2019 del ranking “Els 100 millors metges” que elabora anualment Forbes España.

El llibre “Best Doctors Spain” presenta els millors 165 metges dividits en 27 especialitats. Diversos professionals del Hospital Universitari Vall d’Hebron apareixen en aquesta selecció de Forbes: el Dr. Josep Tabernero, cap d’Oncologia Mèdica de l’Hospital Universitari Vall d’Hebron i director del Vall d’Hebron Institut d’Oncologia, en la especialitat “Oncologia”; el Dr. Rafael Esteban Mur, consultor Senior del Servei d’Hepatologia, en “Medicina Interna”; el Dr. Francesc Bosch Albareda, cap del Servei d’Hematologia i Investigador principal del Grup d’Hematologia Experimental del Vall d'Hebron Instituto de Oncologia (VHIO) en “Hematologia”; i el Dr. Héctor Boix, del Servei de Neonatologia, en “Pediatria”.

Per dur a terme la selecció dels 165 metges, Forbes té en consideració aspectes com la revisió dels mèrits científics, els reconeixements i guardons rebuts, la presència en mitjans de comunicació, l’opinió dels pacients, l’impacte dels metges en relació amb el nom de l’hospital en el què treballen o si ocupen llocs de rellevància, a més de les aportacions realitzades en l’àmbit assistencial, de recerca i docent.

Comparteix-lo:

Notícies relacionades

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.