Som un campus sanitari de referència que comprèn tots els camps de la salut: l'assistència, la recerca, la docència i la gestió.
La professionalitat, el compromís i la recerca dels professionals del Campus són elements clau per poder oferir una assistència excel·lent.
Apostem per la recerca com a eina per aportar solucions als reptes que ens trobem dia a dia en el camp de l’assistència mèdica.
Generem, transformem i transmetem coneixement en tots els àmbits de les ciències de la salut per formar els futurs professionals.
La vocació de comunicació ens defineix. T’obrim la porta a tot el que passa al Vall d'Hebron Barcelona Hospital Campus i t’animem a compartir-ho.
Donació per a hospital
Donació per a recerca
Interacciones farmacológicas del tratamiento de la EPOC y del Asma i Interacciones farmacológicas de los antidiabéticos analitzen possibles problemes amb els medicaments que prenen les persones afectades per aquestes patologies. Els llibres els signen els farmacèutics del Servei de Farmàcia de l’Hospital de Traumatologia i Rehabilitació Vall d’Hebron.
Els doctors Lourdes Girona, Pilar Lalueza i Juan Carlos Juárez, farmacèutics del Servei de Farmàcia de l’Hospital de Traumatologia i Rehabilitació, són els autors de dues noves publicacions de referència sobre les possibles interaccions entre medicaments. Es tracta d’Interacciones farmacológicas del tratamiento de la EPOC y del Asma i d’Interacciones farmacológicas de los antidiabéticos, editats per l’Editorial Médica JIMS. Es tracta de la primera edició de les dues guies, que han estat possibles, com destaca la Dra. Girona, “gràcies a l’experiència i al treball previ en l’elaboració i manteniment de la base de dades sobre interaccions farmacològiques, medinteract.net, disponible per a tots els facultatius de l’Hospital”, des de la biblioteca digital de l’Hospital.
Les interaccions que descriuen les dues publicacions són les que poden empitjorar l’evolució de la malaltia, o aquelles que poden incrementar el risc de reaccions adverses als medicaments. S’analitzen els motius, es fan recomanacions per evitar-les o pal·liar les possibles conseqüències, així com les alternatives terapèutiques existents. Aquests llibres han estat possibles gràcies al suport d’AstraZeneca, que es qui els distribueix.
Les guies estan destinades als metges especialistes en diabetis o en la malaltia pulmonar obstructiva crònica (MPOC), que segons la Dra. Girona “coneixen les possibles complicacions de l’associació dels medicaments indicats en aquestes patologies, però no tant les que es poden donar amb altres medicaments”. En aquests casos, els pacients presenten altres patologies per les quals segueixen altres tractaments, que poden provocar reaccions en combinar-se.
Els autors també han publicat el llibre 1025 Interacciones Farmacológicas, editat per la mateixa editorial, del qual són coautors, i Introducción a las Interacciones Farmacológicas, editat per la Societat Espanyola de Farmàcia Hospitalària. Els dos llibres han estat coordinats per la Dra. Girona.
Farmàcia, Hospital General
Farmàcia, Hospital Traumatologia, Rehabilitació i Cremats
L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD". Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca. Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat. Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament. Procedència: El propi interessat.