El Dr. Josep Tabernero, nomenat membre distingit de la Societat Americana d'Oncologia Clínica

És un reconeixement als seus esforços en benefici de la Societat Americana d'Oncologia Clínica, les seves importants contribucions a l'especialitat d'oncologia i la seva extraordinària dedicació per a millorar els resultats dels pacients amb càncer.

22/02/2024

El Dr. Josep Tabernero, cap del Servei d’Oncologia Mèdica del Hospital Universitari Vall d’Hebron i director del Vall d’Hebron Institut d’Oncologia (VHIO), ha estat guardonat com a membre distingit de la Societat Americana d'Oncologia Clínica (FASCO) en reconeixement als seus esforços en benefici de la Societat Americana d'Oncologia Clínica (ASCO), les seves importants contribucions a l'especialitat d'oncologia i la seva extraordinària dedicació per a millorar els resultats dels pacients amb càncer.

Estrenada el 2007 i anteriorment anomenada ASCO Statesman Award, la distinció FASCO honora els membres d'ASCO pel seu excel·lent servei i compromís amb la societat, i va ser dissenyada per honorar els membres i voluntaris més devots d'ASCO per encoratjar més membres a involucrar-se en els seus programes i activitats.

“Estic molt content i agraït d'haver estat nomenat com a FASCO. Contribuir als enormes esforços de les societats líders en oncologia, inclosa ASCO, és un veritable privilegi, ja que col·lectivament volem fer avançar la ciència del càncer i l'oncologia de precisió en benefici dels nostres pacients”, ha  afirmat el Dr. Josep Tabernero.

Aquesta distinció s'atorga als membres d'ASCO que han acumulat 100 punts o més pel seu servei voluntari a ASCO i el seu afiliat filantròpic, Conquer Cancer, la Fundació ASCO. Com a nou guanyador de FASCO, el Dr. Tabernero serà reconegut a la sessió d'obertura de la reunió anual d'ASCO 2024 el dissabte 1 de juny, de 09:30 ha 12:00 h, N Hall B1 al Centre de Convencions McCormick Place a Chicago, Illinois, juntament amb la resta de les persones que han obtingut la designació FASCO aquest any.

Aquesta distinció s'atorga als membres d'ASCO que han acumulat 100 punts o més pel seu servei voluntari a ASCO.

Comparteix-lo:

Notícies relacionades

Professionals relacionats

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.