Els nens i nenes de Piera ajuden a fer realitat el nou Centre de Neonatologia Avançada Vall d’Hebron

La segona edició de la Cursa Infantil de BTT de Piera va recaptar un total de 420 euros que ajudaran a finançar el projecte 'Amb tu, com a casa'

12/05/2019

La segona edició de la Cursa Infantil de BTT de Piera (Barcelona) va celebrar-se el passat 14 d’abril amb un gran èxit d’assistència. En total, uns 190 nens aficionats a aquest esport van gaudir d’una de les poques curses que se celebren a Catalunya només per a mini bikers, segons estima l’Ajuntament de Piera, organitzador de la cursa juntament amb el club ciclista del municipi.

El preu simbòlic de dos euros que costava la inscripció ajudaran a fer possible el nou Centre de Neonatologia Avançada Vall d’Hebron, pensat per a situar a la família al centre de les cures al nounat.  El projecte Amb tu, com a casa vol procurar un espai on els pares es sentin com a casa i gaudeixin de la calidesa i la intimitat de la llar, tot comptant amb l’assistència dels professionals en tot moment. També té l’objectiu de potenciar el Servei de Neonatologia de Vall d’Hebron com a referent internacional a través de l’assistència i la recerca.

La segona Cursa Infantil de BTT de Piera va desenvolupar-se pel camp de futbol de Ca n’Aguilera del municipi i rodalies. Els participants es van distribuir en sis categories, segons la seva edat: dels push bikes (entre 4 i 5 anys) a la categoria per als més sèniors, formada per nens de 12 a 13 anys.  Els tres primers classificats de cada categoria van rebre trofeus commemoratius i un obsequi. Es van recaptar un total de 420 euros, que ajudaran a fer realitat el Nou Centre de Neonatologia Avançada Vall d’Hebron.  

Comparteix-lo:

Notícies relacionades

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.