La Dra. Magda Campins, Premi ACRA a la millor trajectòria professional

El jurat reconeix de forma unànime la seva tasca enfront de la COVID-19 i la cooperació amb el sector d’atenció a la gent gran en situació de dependència.

11/11/2021

La Dra. Magda Campins ha guanyat el Premi ACRA 2021 a la millor trajectòria professional, un reconeixement unànime del jurat per la seva tasca enfront de la COVID-19. Campins era fins fa poc la cap del Servei de Medicina Preventiva i Epidemiologia de l'Hospital Universitari Vall d'Hebron, el centre que més pacients amb COVID-19 ha tractat durant la pandèmia. Actualment és membre del grup de recerca en Epidemiologia i Salut Pública del Vall d'Hebron Institut de Recerca (VHIR). ACRA, l'Associació Catalana de Recursos Assistencials, agrupa el 70% de les entitats de recursos assistencials (residències, centres de dia, servei d'ajuda a domicili, centres sociosanitaris, entitats tutelars i teleassistència, entre d'altres) per a gent gran a Catalunya.

La cooperació de la Dra. Magda Campins amb ACRA durant la pandèmia ha estat decisiva per ampliar el coneixement sobre el virus i la malaltia en un àmbit que atén un dels col·lectius més fràgils i vulnerables de la nostra societat. En aquest sentit, cal destacar el projecte de recerca ‘Història natural de la malaltia COVID-19 en l'entorn de les residències de gent gran a Catalunya. Un estudi observacional sobre dades agregades’, estudi pioner de recerca coordinat pel Dr. Benito Almirante, especialista en Malalties Infeccioses de l’Hospital Universitari Vall d'Hebron i cap del grup de Malalties Infeccioses del VHIR, i amb la participació activa d’ACRA, que ha contribuït a donar evidència científica respecte a l'afectació de la COVID-19 en els centres residencials de gent gran. Per altra banda, ha realitzat accions comunicatives destinades al conjunt d'associats i del sector difonent la importància de la vacunació per combatre el virus i com a principal mesura de protecció per al conjunt de la població.

La Dra. Campins rebrà el Premi a la millor trajectòria professional de mans de la consellera de Drets Socials, Violant Cervera, i de la presidenta d'ACRA, Cinta Pascual, en un acte que se celebrarà el dijous, 18 de novembre a l'Auditori del Cosmocaixa de Barcelona.

Comparteix-lo:

Notícies relacionades

Professionals relacionats

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.