La Dra. Patricia Guilabert rep el premi més prestigiós de la Societat Catalana d’Anestesiologia

La Dra. Patricia Guilabert, de l’Hospital Vall d’Hebron, ha rebut el Premi Jaume Raventós, de la Societat Catalana d’Anestesiologia, Reanimació i Terapèutica del Dolor, per un treball sobre la reanimació de pacients amb cremades. 

08/11/2017

El Premi Joan Raventós és el guardó més prestigiós de la Societat Catalana d’Anestesiologia, Reanimació i Terapèutica del Dolor i s’entrega al primer autor de l’article amb més rellevància científica de l’any anterior en una revista d’anestesiologia. I enguany l’ha rebut la Dra. Patricia Guilabert, del Servei d’Anestesiologia, Reanimació i Cremats de Vall d’Hebron i del Vall d’Hebron Institut de Recerca (VHIR).

El treball, amb títol "Fluid resuscitation management in patients with burns: update" (Actualització en el maneig de la reanimació de pacients cremats), ha estat publicat al British Journal of Anaesthesiology, la revista de major impacte en el camp de l’anestèsia. A banda de la Dra. Guilabert, altres autors de l’estudi són la Dra. Gemma Usúa, la Dra. Núria Martín, el Dr. Luis Abarca, el Dr. Joan Pere Barret i la Dra. María José Colomina, tots ells de Vall d’Hebron. El Dr. Joan Pere Barret és el cap del Servei de Cirurgia Plàstica i Cremats de l'Hospital Vall d'Hebron.

Comparteix-lo:

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.