La Dra. Patricia Pozo, nova secretària honorífica de la Societat Internacional de Cefalea

Per primera vegada en la història de la societat (IHS, en les seves sigles en anglès) dues dones ocupen els seus  màxims càrrecs, amb la Dra. Cristina Tassorelli com a nova presidenta. 

08/09/2021

La Dra. Patricia Pozo Rosich, cap de Secció del Servei de Neurologia de Vall d'Hebron, cap del grup de Cefalea i Dolor Neurològic del Vall d'Hebron Institut de Recerca (VHIR) i directora del Migraine Adaptive Brain Center de Vall d'Hebron, ha estat nomenada nova secretària honorífica de la Societat Internacional de Cefalea (IHS, en les seves sigles en anglès). La Dra. Pozo Rosich ja havia estat durant quatre anys membre del comitè executiu de la Societat Internacional de Cefalea (International Headache Society), organització professional líder en l'àmbit mundial. Ara es convertirà en secretària honorífica de la Societat Internacional de Cefalea, que també ha renovat el president coincidint amb el Congrés Internacional de Cefalea, que se celebra de forma virtual del 8 al 12 de setembre.

La Dra. Cristina Tassorelli, de l’Institut Neurològic de la Fundació Mondino (Pavia, Itàlia), serà la nova presidenta en substitució del Dr. Messoud Ashina, del Centre Danès de Cefalea del Rigshospitalet Glostrup de Copenhagen. “És un gran honor convertir-me en secretària honorífica de la Societat Internacional de Cefalea, més si es té en compte que per primera vegada en la història de la societat dues dones ocuparem els seus  màxims càrrecs, amb la Dra. Tassorelli com a nova presidenta”, valora la Dra. Patricia Pozo Rosich, que també exercirà de Scientific Chair del Congrés Internacional de Cefalea, que la Societat Internacional de Cefalea organitza amb la Federació Europea de Migranya juntament amb el Dr. Todd Schwedt (EUA) i el Dr. Christian Lampl (Austria).

La Dra. Patricia Pozo està al capdavant des del 2019 del Migraine Adaptive Brain Center de Vall d'Hebron, un espai únic a l'Estat espanyol, posat en marxa en col·laboració amb "la Caixa", que conjuga la investigació clínica, l'activitat assistencial, la formació i l'educació dels pacients. Especialitzada en cefalea als Estats Units i Londres, als laboratoris del professor Silberstein (Thomas Jefferson University) i el professor Goadsby (University of California at San Francisco i University College London – Queen Square), ha publicat en nombroses revistes de factor impacte. Entre elles The Lancet, on enguany va participar en una sèrie d'articles centrats en l'impacte socioeconòmic de la migranya així com en els darrers avenços diagnòstics i terapèutics.

Comparteix-lo:

Notícies relacionades

Professionals relacionats

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.