Reconeguts com a centre de formació europeu en malalties de l'aparell digestiu i del fetge

El Servei d’Aparell Digestiu de l’Hospital Universitari Vall d’Hebron ha renovat la seva certificació com a centre de formació europeu en Gastroenterologia i Hepatologia fins al 2020.

23/03/2017

La European Board of Gastroenterology and Hepatology (EBGH) ha tornat a acreditar Vall d’Hebron com un dels centres europeus capaç de formar especialistes en aparell digestiu, i, al mateix temps, acreditar-los a Europa. D’aquesta manera, es converteix en l’únic centre reconegut per l’EBGH a Catalunya, dels dos que hi ha a l’Estat.

Durant dos dies, el Servei d’Aparell Digestiu va ser avaluat per l’EBGH per poder validar que compleix els requisits europeus de formació. Al ser acreditat, els residents mèdics poden optar al títol europeu si compleixen una sèrie de condicions.

La Junta Europea de Gastroenterologia i Hepatologia (per les seves sigles en anglès) va ser fundada el 1992 com un grup de treball que depenia de la Unió Europea d’Especialistes Mèdics (UEMS). Els seus objectius clau són establir i avaluar els estàndards de formació en Gastroenterologia i Hepatologia a Europa, promoure l’intercanvi de gastroenteròlegs i hepatòlegs en formació i recopilar i analitzar les dades demogràfiques i estadístiques dels treballadors en Gastroenterologia i Hepatologia. 

Comparteix-lo:

Notícies relacionades

Professionals relacionats

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.