Un 49,3 % més de professionals sanitaris de Vall d’Hebron s’han vacunat de la grip en comparació amb el 2019

Les bones dades de vacunació de la grip permetran afrontar els mesos de tardor i hivern de la pandèmia de la COVID-19 amb millors garanties. Aquesta tardor s'han vacunat un 53,6 % dels professionals sanitaris.

20/11/2020

Com cada any, a Vall d’Hebron s’ha impulsat una campanya de vacunació de la grip entre els professionals. Aquesta tardor inusual, marcada per la pandèmia de COVID-19, ha comportat un increment respecte l’any previ del 49,3 % de professionals sanitaris que han decidit vacunar-se de la grip per protegir els pacients i a sí mateixos. Així, mentre el 2019 es va vacunar una mica més d’un de cada tres sanitaris (35,9 %), enguany ho han fet més de la meitat (53,6 %).

Amb aquestes dades, enguany la campanya de vacunació de la grip per a professionals impulsada pel Servei de Medicina Preventiva i Epidemiologia de l’Hospital Universitari Vall d’Hebron ha estat més exitosa que mai. Segons explica el Dr. Xavier Martínez, cap de secció del Servei i coordinador de la campanya de vacunació, “probablement l’argument que més ha comportat aquest increment ha estat la irrupció de la COVID-19 que, afegida a l’epidèmia de cada any de la grip, podia suposar greus dificultats al sistema sanitari”.

Com assegura la Dra. Magda Campins, cap del Servei de Medicina Preventiva i Epidemiologia, “les elevades cobertures vacunals assolides ens permetran afrontar aquesta tardor i hivern amb més seguretat tant per als pacients com per als professionals”.

Comparteix-lo:

Notícies relacionades

Professionals relacionats

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.