Vall d’Hebron estrena els videopodcasts ‘Fem Vall d'Hebron amb tu’

Els videopodcasts han arrencat amb Aroa López, infermera supervisora del Servei d’Urgències de Vall d'Hebron que va viure en primera línia la pandèmia i va fer el 2020 el discurs a l’Homenatge d’Estat a les víctimes de la Covid-19.

04/03/2024

Donar veu a professionals de Vall d'Hebron Barcelona Hospital Campus, a totes i tots els que ho fan possible, des dels seus professionals, es dediquin al que es dediquin fins als pacients i altres persones del nostre entorn. Aquest és l’objectiu del nou videopodcast ‘Fem Vall d’Hebron amb tu’, un nou format d’entrevistes en profunditat, tocant l’àmbit professional i personal dels i les protagonistes.

Els videopodcasts han arrencat amb el testimoni d’Aroa López, infermera supervisora del Servei d’Urgències de Vall d'Hebron que va viure en primera línia la pandèmia i va ser l’encarregada el juliol de 2020 de fer el discurs a l’Homenatge d’Estat a les víctimes de la Covid-19 en representació de tots els sanitaris. Entrevistada per Fran Garcia, director de Comunicació, Estratègia Corporativa i Atenció Ciutadana, la conversa de to distès, ha girat entorn del paper de la infermeria en un servei tan cabdal com Urgències.

El nou format està gravat al restaurant Arrels, de Sodexo. No te’ls perdis a la nostra web i a les plataformes YouTube, Spotify, Amazon, Google Podcast i Apple Podcast. Aquest nou format se suma a altres nous projectes per divulgar temes de salut i ciència, com el ‘Vall d’Hebron Podcast’.

Entrevistada per Fran Garcia, director de Comunicació, Estratègia Corporativa i Atenció Ciutadana, la conversa de to distès, ha girat entorn del paper de la infermeria en un servei tan cabdal com Urgències.

Comparteix-lo:

Notícies relacionades

Professionals relacionats

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.