La principal línia de recerca del grup és la fisiopatologia de la retinopatia diabètica, i les aproximacions a aquesta patologia mitjançant sistemes biològics integrats. En aquest àmbit, el Dr. Simó, líder del grup de recerca, és coordinador del Consorci  EUROCONDOR, inclòs en el 7è Programa Marc finançat per la Comissió Europea.

Les altres línies de recerca del grup es fixen en la resistència a la insulina i l’obesitat, així com en patologies i disfuncions associades a la diabetis. En tots els seus àmbits d’investigació, l’aproximació bàsica i clínica és important, no només per obtenir resultats notoris, també per facilitar una transferència ràpida dels resultats a la pràctica clínica. 

Entra a la pàgina del grup de recerca

Ponderació
9
Tags Media

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.