Escenaris SIMOONS
Transformant l’entrenament de professionals de la salut

SIMOONS, simulació clínica en entorn virtual

SIMOONS (Serious game per a la formació online amb simulació en salut) és una plataforma que permet l'entrenament en remot d'equips multidisciplinaris per l'atenció de pacients en diversos escenaris clínics.

A Vall d’Hebron Centre de Simulació Clínica Avançada innovem en l'entrenament d’habilitats per a professionals de la salut a través d’experiències formatives que permeten la interacció en un escenari clínic virtual. SIMOONS està desenvolupat conjuntament amb PsicoVR.

Accessibilitat sense fronteres

Per utilitzar SIMOONS només necessites connexió a Internet. Participants, instructors i observadors poden entrenar des d’arreu del món.

Casos clínics il·limitats

Podràs simular la majoria dels casos clínics que trobem avui en dia. Dins l’entorn SIMOONS l’instructor condueix l’escenari i el pot ajustar segons la presa de decisions de l'equip assistencial.

Entrenament en equip i multidisciplinari

Simula escenaris d'un sol participant o amb un equip de diversos perfils. L’entorn SIMOONS permet que els participants es comuniquin entre ells per atendre el pacient de manera efectiva i segura. També disposa d’un canal privat per facilitadors!

Simulació eficient i sostenible

Complementa la teva formació amb escenaris d’alta complexitat sense necessitat d’haver de disposar d’una infraestructura al teu Centre. A més, t'estalvies els desplaçaments que comporta la simulació presencial.

Escenaris

Els diferents mòduls de SIMOONS permeten l’entrenament en diferents situacions comunes en la pràctica clínica.

Mòdul SIMOONS Urgències COVID-19

Urgències COVID-19

Pacient amb sospita de SRAS-CoV-2 o altres agents biològics altament transmissibles a Urgències.

Mòdul SIMOONS Urgències

Urgències

Mòdul ambientat en un box d’urgències. 

Mòdul SIMOONS Unitat de Cures Intensives

Cures Intensives

Mòdul ambientat en una UCI general.

Mòdul SIMOONS Urgències Pediàtriques

Urgències Pediàtriques

Inclou dos ambients: un escenari a urgències pediàtriques i un altre en una UCI Pediàtrica.

Mòdul SIMOONS Nefrologia-Diàlisi

Nefrologia-Diàlisi

Ambientat en una unitat de teràpia renal substitutiva.

Mòdul SIMOONS Seguretat del Pacient

Seguretat del pacient

Mòdul autoadministrable.

Mòdul SIMOONS Cures Agudes Cardiològiques

Cures Intensives Cardiològiques

Ambientat en una unitat de cures agudes cardiològiques amb la possibilitat de trasllat a sala d’hemodinàmica. 

Mòdul SIMOONS Neonatologia

Neonatologia

Dissenyat per atendre un nounat recreant dos ambients: sala de parts i UCI neonatal amb possibilitat de realitzar un trasllat entre un servei i un altre.

ACCÈS A LA PLATAFORMA

Vols participar a una sessió formativa?

Per poder participar en una sessió formativa són necessàries unes claus d’accés. 

Pots també personalitzar la teva llicència d’ús segons el temps que necessitis i el nombre d’usuaris que participin en les sessions. Contacta amb nosaltres i te les facilitarem!

Contacta
PROGRAMA

e-TEAMS

En el programa de formació en simulació per a l’entrenament en habilitats no tècniques per a residents i infermeres de Vall d’Hebron s’utilitza SIMOONS com a entorn d'aprenentatge. Els participants també reben una formació específica sobre l'ús de SIMOONS.

Més informació
CURS

Reanima’t

El curs per a professionals de Vall d'Hebron basat en entrenar l'atenció multidisciplinària i en equip de l'aturada cardiorespiratòria, compta amb SIMOONS per entrenar les habilitats no tècniques durant una RCP en una unitat de cures intensives pediàtriques.

COMPETICIÓ

I Olimpíades SHUA

Dins el programa de les I Olimpíades SHUa es disputa una competició entre equips formats per professionals de diferents hospitals (4-5 especialistes) per a la realització d’un cas de simulació de SHUa en entorns d’Urgències i Unitat de Cures Intensives. Cada grup és puntuat mitjançant escales validades en habilitats tècniques i no tècniques.

CURS

Simulació virtual en habilitats no tècniques en cardiologia

El curs consta de quatre sessions de dues hores i mitja cadascuna on els vuit participants entrenen la comunicació efectiva mitjançant SBAR, treball en equip i lideratge en l'atenció de pacients amb malalties cardiològiques.

CONCURS

CARDIOACTION

SIMOONS es presenta com una nova experiència immersiva educativa en el I Concurs de simulació virtual CARDIOACTION dins el 33è Congrés de la Societat Catalana de Cardiologia.

CURS

Simulació en Cirurgia Vascular V360

En el curs organitzat pel Servei d’Angiologia, Cirurgia Vascular i Endovascular de l’Hospital Universitari Vall d’Hebron s’utilitza SIMOONS per realitzar en remot la primera sessió de Simulació. El pacient simulat que han d’atendre té continuïtat als escenaris de simulació presencials.

Veure més

Equip de professionals SIMOONS

Contacta

Contacta amb nosaltres si vols iniciar una sessió de SIMOONS.

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Hospital Universitari Vall d'Hebron - Institut Català de la Salut.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari.
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supressió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.