Dr. Jordi Bañeras Rius

Institucions

Hospital General

Cardiologia

Sóc cardiòleg especialitzat en el tractament de pacients crítics cardiovasculars, amb molt d'interès per la docència i la investigació.

Currículum

Assistència:
He treballat en la Unitat de Cures Agudes Cardiològiques des del 2009. Durant aquests anys he seguit formant-me al mateix temps cursant el Màster Oficial Europeu d'Atenció al Pacient Crític i Emergències en la Universitat de Barcelona (2009-2011) i el Màster en Cures Cardiològiques Agudes per la Universitat Catòlica San Antonio 2012-2014). En el 2018 vaig aconseguir la certificació europea (European certification in Acute Cardiovascular Care).

Docència:
Tinc un especial interès per la docència, el que m'ha portat a ser tutor de Residents de Cardiologia i Codirector del programa Simulació per residents de la Societat Espanyola de Cardiologia. Des del 2019 sóc el Coordinador del Vall Hebron Centre de Simulació Avançada (VHiSCA). M'he format com a instructor i facilitador en diverses matèries del meu àmbit com són Instructor en Suport Vital Avançat per l'European Ressuscitation Council, 2016, instructor Fundamental Critical Care Suport, 2017; i Instructor Multiprofessional Critical Care Review, 2017. He cursat el Màster en Educació de Professionals de les Ciències de la Salut.

Investigació:
He participat en més de 25 publicacions científiques en revistes indexades. He obtingut el Diploma Superior en Metodología de la Investigació, FFOMC, 2011-2012 i sóc doctor en Medicina per la Universitat Autònoma de Barcelona.
Jordi Bañeras Rius

Institucions

Hospital General

Cardiologia

Vall Hebron Institut de Recerca

Malalties cardiovasculars

Notícies relacionades

Professionals relacionats

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.