Dra. Laura Erica Seidler Nussenbaum

Institucions

Hospital Infantil i Hospital de la Dona

Cures Intensives Pediàtriques

Metge/ssa

Sóc pediatra especialitzada en Cures Intensives Pediàtriques. Les meves àrees d'interès són fonamentalment la ressuscitació cardiopulmonar i els pacients amb patologia de la via aèria i respiratòria.

Currículum

Em vaig llicenciar en Medicina i Cirurgia a la Facultat de Medicina de la Universitat de Buenos Aires. Vaig realitzar la residència de pediatria a l'Hospital Universitari Vall d'Hebron (2008-2012). Un cop finalitzada la residència de pediatria he estat vinculada en l'àmbit del pacient pediàtric crític, tant des del Servei d'Emergències Mèdiques (2012-2013) com en la Unitat de Cures Intensives Pediàtriques on treballo des del 2012. He desenvolupat la meva activitat principalment en l'àmbit del pacient amb patologia de la via aèria i respiratòria i de la ressuscitació cardiopulmonar. Sóc directora i instructora de reanimació cardiopulmonar pediàtrica. He participat i dirigit nombrosos cursos dirigits tant a personal sanitari com a cuidadors de pacients pediàtrics.
Laura Erica Seidler Nussenbaum

Institucions

Hospital Infantil i Hospital de la Dona

Cures Intensives Pediàtriques

Metge/ssa

Notícies relacionades

Professionals relacionats

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.