Dr. Jaume Izquierdo Blasco

Institucions

Hospital Infantil i Hospital de la Dona

Cures Intensives Pediàtriques

Metge/ssa

Sóc intensivista pediàtric, especialitzat en l'atenció als pacients amb malalties del cor. Actualment sóc coordinador del programa d'ECMO pediàtric i director de cursos de suport vital avançat pediàtric.

Currículum

Vaig realitzar la residència de pediatria a Vall d’Hebron i posteriorment vaig treballar durant un any al Servei d’Emergències Mèdiques Pediàtriques. Des del 2014 treballo a la Unitat de Cures Intensives Pediàtriques i he desenvolupat la meva activitat principalment amb l’àmbit del pacient amb cardiopatia, així com formo part del programa d’ECMO.

Activitat docent
Sóc instructor de suport vital pediàtric des del 2014 i director des del 2017. He participat i dirigit nombrosos cursos dirigits tant a personal sanitari com a cuidadors de pacients pediàtrics. Des del 2016 participo també en cursos d’ECMO.
Jaume Izquierdo Blasco

Institucions

Hospital Infantil i Hospital de la Dona

Cures Intensives Pediàtriques

Metge/ssa

Notícies relacionades

Professionals relacionats

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.