Dra. Laura Gil Juanmiquel

Institucions

Hospital Infantil i Hospital de la Dona

Cures Intensives Pediàtriques

Metge/ssa

Sóc pediatra especialitzada en Cures Intensives Pediàtriques amb interès en el pacient amb cardiopatia congènita. Màster en Cures Pal·liatives Pediàtriques, l’atenció integral al pacient pediàtric crític i la humanització de les Cures Intensives Pediàtriques són objectius bàsics en la meva assistència diària als pacients.

Currículum

Sóc llicenciada en Medicina i Cirurgia a la Facultat de Medicina de la Universitat de Barcelona. Vaig realitzar la residència de pediatria a Vall d'Hebron (2006-2010). Un cop finalitzada la residència de pediatria he estat vinculada sempre en l’àmbit del pacient pediàtric crític, tant des del Servei d’Emergències Mèdiques (2010-2012) com en la Unitat de Cures Intensives Pediàtriques on treballo des del 2012.

Sóc instructora de reanimació cardiopulmonar i docent de diversos cursos de suport vital bàsic i avançat.


L'any 2019 he completat el Màster de Cures Pal·liatives Pediàtriques per la UNIR obtenint eines de millora tant vinculades a la presa de decisions com en l’atenció integral al pacient pediàtric crític en el final de vida.
Laura Gil Juanmiquel

Institucions

Hospital Infantil i Hospital de la Dona

Cures Intensives Pediàtriques

Metge/ssa

Notícies relacionades

Professionals relacionats

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.