Infermeria pediàtrica

El programa de formació d’especialistes en infermeria pediàtrica aborda de manera transversal les competències relacionades amb la comunicació, la gestió de les cures i recursos, la docència, la investigació i de manera específica les competències d’intervenció avançada en els diferents àmbits de la pràctica pediàtrica.

Places acreditades

15

Document

Itinerari formatiu d'Infermeria pediàtrica

Contacta amb la unitat docent

L’especialista en infermeria pediàtrica és el professional capacitat per proporcionar les cures infermeres de manera autònoma a nadons, nens i adolescents, en tots els nivells d’atenció, també en la prevenció de malalties i en la rehabilitació. Treballa integrat en un equip multidisciplinari i en col·laboració amb el personal infermer especialista d’altres àrees.

Per què Vall d’Hebron?

  • Perquè som un hospital de referència a Catalunya i a escala estatal i internacional, amb 200 llits pediàtrics d’alta especialització i un gran equip d’infermeres pediàtriques que t’acompanyaran durant la teva formació.
  • Perquè tenim capacitat per proporcionar cures especialitzades a pacients pediàtrics que requereixen tota mena de cirurgia complexa (cardíaca, neurocirurgia, trasplantament d’òrgan sòlid, intervencions fetals...).
  • Perquè podràs fer rotacions en unitats especialitzades en pediatria com el SEM, Pal·liatius, Atenció Primària, Unitat de Cremats, Diàlisi, Oncohematologia, Trasplantament de Progenitors Hematopoètics, Unitats d’Atenció a Pacient Crònic Complex de nombroses especialitats...
  • Perquè comptem amb una gran Unitat de Neonatologia acreditada en el model de cures NIDCAP, una Unitat de Cures Intensives Pediàtriques d’alta especialització i som un centre acreditat pel nostre compromís amb l’excel·lència en cures.
  • Perquè podràs formar-te amb un curs d’immersió a l’inici de la teva residència i diversos cursos específics d’atenció pediàtrica durant tota la residència.
  • Perquè comptaràs amb unes tutores amb un gran nivell de formació i implicació per acompanyar-te durant el procés d’aprenentatge i perquè rebis la millor formació, amb oportunitat d’investigar i participar en projectes d’innovació.

Notícies relacionades

Professionals relacionats

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.