Infermeria pediàtrica

El programa de formació d’especialistes en infermeria pediàtrica aborda de manera transversal les competències relacionades amb la comunicació, la gestió de les cures i recursos, la docència, la investigació i de manera específica les competències d’intervenció avançada en els diferents àmbits de la pràctica pediàtrica.

L’especialista en infermeria pediàtrica és el professional capacitat per proporcionar les cures infermeres de manera autònoma a nadons, nens i adolescents, en tots els nivells d’atenció, també en la prevenció de malalties i en la rehabilitació. Treballa integrat en un equip multidisciplinari i en col·laboració amb el personal infermer especialista d’altres àrees.

Per què Vall d’Hebron?

  • Perquè som un hospital de referència a Catalunya i a escala estatal i internacional, amb 200 llits pediàtrics d’alta especialització i un gran equip d’infermeres pediàtriques que t’acompanyaran durant la teva formació.
  • Perquè tenim capacitat per proporcionar cures especialitzades a pacients pediàtrics que requereixen tota mena de cirurgia complexa (cardíaca, neurocirurgia, trasplantament d’òrgan sòlid, intervencions fetals...).
  • Perquè podràs fer rotacions en unitats especialitzades en pediatria com el SEM, Pal·liatius, Atenció Primària, Unitat de Cremats, Diàlisi, Oncohematologia, Trasplantament de Progenitors Hematopoètics, Unitats d’Atenció a Pacient Crònic Complex de nombroses especialitats...
  • Perquè comptem amb una gran Unitat de Neonatologia acreditada en el model de cures NIDCAP, una Unitat de Cures Intensives Pediàtriques d’alta especialització i som un centre acreditat pel nostre compromís amb l’excel·lència en cures.
  • Perquè podràs formar-te amb un curs d’immersió a l’inici de la teva residència i diversos cursos específics d’atenció pediàtrica durant tota la residència.
  • Perquè comptaràs amb unes tutores amb un gran nivell de formació i implicació per acompanyar-te durant el procés d’aprenentatge i perquè rebis la millor formació, amb oportunitat d’investigar i participar en projectes d’innovació.
Professionals relacionats

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vhebron.net, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.