Neurocirurgia

La Unitat Docent de Neurocirurgia està formada pel Servei de Neurocirurgia, amb la participació dels Serveis de Neurologia, Anatomia Patològica, Neurofisiologia Clínica, Cures Intensives i la Unitat de Neuroradiologia.

Document

Itinerari formatiu de Neurocirurgia

Contacta amb la unitat docent

Per què fer l’especialitat a Vall d’Hebron?

  • Perquè atenem un gran volum de pacients, el que permet als residents adquirir coneixements i experiència.
  • Perquè som un hospital terciari amb serveis líders en les diferents àrees en què el resident ha de formar-se.
  • Perquè tindreu la possibilitat de veure patologies complexes i aplicar mètodes diagnòstics i de tractament pioners.
  • Perquè la nostra oferta docent permet diferents possibilitats per adaptar-se a la iniciativa i vocació de cada resident, des de la més assistencial a la més investigadora, mitjançant la nostra col·laboració amb diferents laboratoris de l'Institut de Recerca Vall d'Hebron, un dels més importants del país.
  • Perquè tenim un programa exigent que ofereix tots els recursos necessaris per a desenvolupar-se professionalment en la neurocirurgia acadèmica amb tots els seus components.
  • Perquè el nostre objectiu és estimular el creixement personal dels futurs neurocirurgians que pretenguin desenvolupar les seves activitats en centres en què la investigació i la docència no són opcionals, sinó part intrínseca de l'estructura del servei.

Notícies relacionades

Professionals relacionats

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.