Dr. Fuat Arikan Abelló

Institucions

Hospital General

Neurocirurgia

Sóc el Cap del Servei de Neurocirurgia de l’Hospital Universitari Vall d’Hebron i membre de la Unitat d’Investigació de Neurotraumatologia i Neurocirurgia (UNINN) del Vall d’Hebron Institut de Recerca (VHIR).

Currículum

Vaig cursar els estudis de Medicina a la Universitat de Barcelona (1998). Vaig realitzar la meva especialització via MIR a Neurocirurgia a l’Hospital Universitari Vall d’Hebron, ampliant la meva formació en estades a l’estranger, entre les quals destaquen el Servei de Neurocirurgia de l’Hospital Henry Ford de Detroit el 2007 i el Servei de Neurocirurgia de la Universitat de Califòrnia a San Francisco (UCSF) el 2012. Vaig obtenir el grau de Doctor en Cirurgia per la Universitat Autònoma de Barcelona amb qualificació Excel·lent Cum Laude el març de 2015 i premi extraordinari de doctorat l’octubre de 2016.

La meva activitat assistencial se centra fonamentalment en la patologia vascular cerebral, destacant una àmplia experiència en cirurgia aneurismàtica, de malformacions arteriovenoses i en cirurgia de revascularització cerebral mitjançant la realització d’anastomosi (bypass) d’alt i baix flux. Altres àrees d’experiència se centren en la cirurgia de base de crani mitjançant tècniques endoscòpiques. A més en l’àmbit de la patologia vascular tinc un perfil de neurocirurgià híbrid formant part de la Unitat de Neuroradiologia Intervencionista de l’Hospital Universitari Vall d’Hebron des de 2009, on participo en procediments endovasculars diagnòstics i terapèutics de la patologia vascular cerebral, medul·lar i de cap i coll.

Soc autor o coautor de nombrosos articles publicats en revistes nacionals i internacionals. Entre la meva tasca científica consta la contribució com a investigador principal i coinvestigador en nombrosos assaigs clínics i soc responsable de diferents línies d’investigació clínica així com en experimentació animal.
Fuat Arikan Abelló

Institucions

Hospital General

Neurocirurgia

Vall Hebron Institut de Recerca

Unitat de recerca en neurotraumatologia i neurocirurgia (UNINN)

Notícies relacionades

Professionals relacionats

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.