Dr. Juan Sahuquillo

Institucions

Hospital General

Neurocirurgia

Sóc llicenciat en Medicina i Cirurgia i especialista en Neurocirurgia. Vaig acabar la Tesi Doctoral el 1985. Des de 1985 treballo en el Servei de Neurocirurgia de l'Hospital Universitari Vall d’Hebron. Actualment Catedràtic del departament de cirurgia de la Universitat Autònoma de Barcelona i coordinador de la Unitat de Recerca de Neurotraumatologia i Neurocirurgia (UNINN) de l'Institut de Recerca Vall d’Hebron.

Currículum

He estat el Cap de Servei de Neurocirurgia de l'Hospital Universitari Vall d'Hebron (HUVH) des del mes de juliol del 2009 fins al mes de juny del 2021 i sóc Catedràtic del Departament de Cirurgia de la Universitat Autònoma de Barcelona des de l'octubre del 2020. A més, exerceixo el càrrec de coordinador de la Unitat de Recerca de Neurotraumatologia i Neurocirurgia (UNINN), unitat multidisciplinària en què investigadors clínics i bàsics col·laboren en el desenvolupament de recerca translacional en tres línies consolidades: neurotraumatologia, hidrocefàlia i malformacions congènites de la unió craneocervical i en una línia emergent de neurooncologia.

L'HUVH i la UNINN formen part de l'European Brain Injury Consortium (EBIC), una xarxa d'hospitals que es consideren centres d'excel·lència en el tractament del traumatisme cranioencefàlic. Sóc membre del comitè executiu de l'EBIC, membre del comitè directiu de la xarxa Brain IT i col·laborador i revisor de la Cochrane Collaboration, de la McMaster Online Rating of Evidence (MORE) i de Faculty of 1000.

Les meves àrees clíniques d'interès són: La cirurgia de les malformacions complexes de la xarnela craneocervical, la cirurgia de la base del crani, el tractament de les alteracions de la dinàmica del líquid cefaloraquidi i els traumatismes craneoencefàlics.
Juan Sahuquillo

Institucions

Hospital General

Neurocirurgia

Vall Hebron Institut de Recerca

Investigador/a principal

Unitat de recerca en neurotraumatologia i neurocirurgia (UNINN)

Notícies relacionades

Professionals relacionats

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.