Sra. Pilar Meler Amella

Institucions

Hospital General

Neurocirurgia

Sóc infermera especialitzada en cures del malalt crític i urgent, amb àmplia experiència en malalties neurològiques, especialment l’ictus, centrada en la recerca i la coordinació d’assajos clínics. Actualment, desenvolupo la meva activitat en l'àmbit de la gestió de les cures d’infermeria com a infermera supervisora de l’àrea de Neurociències de l’Hospital General Vall d’Hebron.

Currículum

L’any 2004 vaig iniciar com infermera a l'Hospital Vall d’Hebron al Servei d’Urgències. Vaig completar la formació amb el postgrau d’Urgències i Emergències i posteriorment el Màster del Pacient Crític, ambdós per la Universitat de Barcelona (2006 i 2007, respectivament).

Durant l’any 2008 fins al 2015, vaig formar part del grup d’Investigació en Ictus a l’Institut de Recerca de l'Hospital Vall d'Hebron (VIHR) amb la coordinació d’assajos clínics. A nivell docent, he impartit diversos cursos de formació continuada, he estat ponent en congressos nacionals de Neurologia i sóc coautora d’articles científics en revistes amb factor d’impacte.

L’any 2015 vaig formar part com a infermera de suport a la gestió del servei d’Urgències i el 2018 vaig cursar el Màster en Lideratge i Gestió de Serveis d'infermeria per la Universitat de Barcelona.

Des de l’any 2019 formo part com a infermera supervisora de l’àrea de Neurociències de l'Hospital General Vall d’Hebron que engloba les especialitats de Neurocirurgia i Neurologia, i les Unitats d'Ictus, Epilèpsia, Malalties Neurodegeneratives i Malalties Neuromusculars.
Pilar Meler Amella

Institucions

Hospital General

Neurocirurgia

Vall Hebron Institut de Recerca

Tècnic de recerca

Psiquiatria, salut mental i addiccions

Notícies relacionades

Professionals relacionats

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.