Otorrinolaringologia

El Servei d'Otorrinolaringologia de Vall d'Hebron és la unitat de referència per a pacients de tot l’Estat espanyol, tant adults com nens. Tenim una important trajectòria en la formació de residents, ja que fa més de 35 anys que rebem i formem professionals mèdics. Els nostres residents es beneficien de l'alt nivell de cirurgies realitzades en totes les àrees de l'especialitat i dels avenços tecnològics amb què comptem. Gràcies al programa acadèmic que seguim, tots els especialistes formats a la nostra unitat troben feina en l'àmbit públic i privat. Les rotacions de residents s'han estructurat per a realitzar de menys a més complexitat dels diversos procediments de l'especialitat.

Places acreditades

3

Grups de recerca
Document

Itinerari formatiu d'Otorrinolaringologia

Contacta amb la unitat docent

La Unitat Docent d'Otorrinolaringologia està formada pel Servei d'Otorrinolaringologia, amb la participació dels Serveis d'Otorrinolaringologia Pediàtrica, Neurofisiologia Clínica, Neurocirurgia, Radiologia, Anatomia Patològica, Microbiologia, Cirurgia Plàstica i Cremats, Cirurgia General, Radioteràpia i Oncologia, Medicina Interna i Rehabilitació. Treballem per a la prevenció, diagnòstic, tractament i rehabilitació de les malalties de l'orella i de les vies aerodigestives superiors, així com de les patologies dels òrgans que s’hi relacionen.

Oferim un programa de formació que inclou la iniciació en el coneixement de la metodologia de la recerca, una formació que progressa a mesura que avança l’especialització.

Els residents participen de manera activa i progressiva en les sessions clíniques de la unitat, que serveixen per adquirir els coneixements necessaris per al disseny del seu propi estudi de recerca, observacional o experimental.

Per què fer l’especialitat a Vall d’Hebron?

  • Perquè gràcies a l'alt volum d'activitat de la nostra unitat, t'oferim l'oportunitat d'assistir a un ampli ventall de patologies i procediments. A la nostra unitat atenem una mitjana de gairebé 16 mil primeres visites a l'any i 15 successives. A més, realitzem una mitjana de 270 intervencions de cirurgia major l'any i al voltant de 800 de cirurgia menor, el que et permetrà veure casos de tota mena.
  • Perquè els nostres clínics inclouen les especialitats de cirurgia de cap i coll, otorrinolaringologia pediàtrica, otologia i neurootologia, cirurgia reconstructiva plàstica facial, laringologia, cirurgia endoscòpica de base de crani, al·lèrgia i immunologia. Totes exercides per facultatius amb àmplia reputació internacional amb un gran nombre de referències globals.
  • Perquè la teva formació no acaba aquí. Durant tota la residència t’oferim conferències pedagògiques, diferents activitats de formació continuada, presentacions científiques i publicacions.
  • Perquè disposem de les millors instal·lacions per a la teva formació. Comptem amb un laboratori de fresatge de temporals propi. A més, un acord amb el Departament d'Anatomia de la Universitat Autònoma et possibilitarà realitzar disseccions a les seves instal·lacions.
  • Perquè fomentem les rotacions externes de residents, tant per altres serveis de l'Hospital com pel Servei de Radiodiagnòstic.
  • Perquè el nostre Institut de Recerca VHIR et permetrà millorar la teva formació en investigació i et donarà suport durant la residència en la realització de la teva tesi doctoral.

Notícies relacionades

Professionals relacionats

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.