Radiodiagnòstic

La Unitat Docent de Radiodiagnòstic està formada pels Serveis de Radiologia (general i infantil) amb participació de professionals d'especialitats com Neuroradiologia, Radiologia Ginecològica, Radiologia Vascular Intervencionista, Radiologia Traumatològica o Ressonància Magnètica.

Places acreditades

5

Grups de recerca
Document

Itinerari formatiu Radiodiagnòstic

Contacta amb la unitat docent

El futur radiòleg necessita una base clínica suficient per treballar en estreta col·laboració amb especialistes d'altres disciplines mèdiques. Així, la formació en diagnòstic per la imatge, radiologia clínica o bioètica es complementa amb coneixements sobre aspectes patològics i funcionals de les malalties. 

Per què fer l'especialitat a Vall d'Hebron?

  • Perquè som un hospital terciari amb serveis capdavanters. El volum de pacients del centre ofereixen un gran potencial docent i d’adquisició d’experiència.
  • Perquè cobrim la majoria d’especialitats i tindreu la possibilitat de veure patologia complexa i d’aplicar mètodes diagnòstics i de tractaments capdavanters.
  • Perquè la nostra oferta docent s’adapta a la iniciativa i vocació de cada resident, amb opcions des de les més assistencial a la més investigadora.

Notícies relacionades

Professionals relacionats

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.