Sra. Adelaida Parada Ramos

Institucions

Serveis transversals

Immunologia

Administració

Sóc secretaria del Servei d'Immunologia dels Laboratoris Clínics. Actualment, porto les tasques de suport en la gestió del servei. L'experiència amb pacients i metges m'ha donat la possibilitat d'entendre i poder resoldre les necessitats d'ambdues parts. El meu objectiu és arribar a donar amb la meva dedicació un valor afegit d'excel·lència en el funcionament del nostre Servei.

Currículum

Sóc llicenciada en Història Contemporània per la Universitat de Barcelona i doctorada en la mateixa especialitat per la Universitat Autònoma de Barcelona. 

He cursat estudis de postgrau en l'organització dels sistemes de documentació.

Tinc experiència en el món de la documentació, l'ensenyament i la traducció. 

El 2004 es produeix la meva entrada en l'ICS com a secretària adjunta a la direcció del Laboratori de Manso fins a l'annexió als Laboratoris Clínics de l'Hospital Universitari Vall d'Hebron. A patir d'aquí formo part de l'equip dels Laboratoris Clínics en el Servei d'Immunologia.
Adelaida Parada Ramos

Institucions

Serveis transversals

Immunologia

Administració

Notícies relacionades

Professionals relacionats

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.