Dra. Alba Jové Riera

Institucions

Serveis transversals

Direcció de Sistemes de la Informació

Cap d'Unitat

Sóc Llicenciada en Medicina i Cirurgia per la Universitat de Barcelona. Actualment sóc cap d’Unitat de Suport a la Gestió de la Direcció de Sistemes d’Informació i Suport a la Decisió de l'Hospital Universitari Vall d'Hebron.  

Currículum

Sóc Llicenciada en Medicina i Cirurgia per la Universitat de Barcelona. Màster en Direcció d'Hospitals per EADA i Màster en Documentació Mèdica per l´Institut pel Desenvolupament Informàtic per a Directius.
Vaig iniciar la meva formació a l'Hospital de Sant Pau i posteriorment a l'Hospital de Bellvitge. Després vaig tenir l'oportunitat de crear el Servei de Documentació Mèdica a l'Hospital del Sagrat Cor, tasca que també vaig desenvolupar al Centre Mèdic Teknon. Posteriorment, a l'Hospital Maternoinfantil del Vall d'Hebron, vaig dirigir la Secretaria Tècnica i el Departament d'Informàtica.
Uns anys després, a Mútua Universal, Mútua d'accidents de treball, vaig entrar en contacte amb la sanitat des del punt de vista de les mutualitats, sent responsable del Control de Gestió del Departament de Contingència Comuna i Compte Propi.L'última etapa professional l'he desenvolupat a l'Hospital Vall d'Hebron al capdavant de la Unitat de Suport a la Gestió, col·laborant en diferents projectes relacionats amb la gestió i anàlisi de la informació, quadern de comandament, llistes d'espera, previsions d'activitat...
En l'àmbit docent vaig impartir classes en un cicle formatiu superior de Documentació Sanitària i he participat en diferents articles i comunicacions a congressos i jornades.
Alba Jové Riera

Institucions

Serveis transversals

Direcció de Sistemes de la Informació

Cap d'Unitat

Notícies relacionades

Professionals relacionats

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.