Sra. Eulàlia Pericas Bosch

Institucions

Serveis transversals

Direcció de Sistemes de la Informació

Cap d'Unitat

Sóc llicenciada en Ciències Biològiques per la Universitat Autònoma de Barcelona (curs acadèmic de l'any 1982) i llicenciada en grau amb la presentació de la memòria de Tesina: Estudi de la presència de Salmonella spp en carns fresques procedents de diferents tipus d'animals d'abast.

Actualment sóc la Cap d'Unitat de Secretaria Tècnica i Suport a la Gestió de l'Hospital de la Vall d'Hebron.

Currículum

Llicenciada en Ciències Biològiques per la Universitat Autònoma de Barcelona (curs acadèmic de l'any 1982) i llicenciada en grau amb la presentació de la memòria de Tesina: Estudi de la presència de Salmonella spp en carns fresques procedents de diferents tipus d'animals d'abast.

Programa de direcció "Dirección de Servicios Integrados de Salud" (ESADE).

Postgrau en sistemes d'informació i documentació sanitària (Fundació Doctor Robert).

He fet diversos cursos de microbiologia dels aliments, incloent-hi una estada a l'Institut Pasteur de Lille així com cursos de management, qualitat i de bioètica.

El 1998 em vaig incorporar a la Direcció d'Organització, Sistemes d'Informació, Projectes i Avaluació de l’Institut Català de la Salut (ICS).

Al setembre 2002 em vaig incorporar com a Cap d'Unitat de Secretaria Tècnica i Suport a la Gestió de l'Hospital de la Vall d'Hebron.

He publicat i he col·laborat en més de 30 articles en revistes relacionats amb infecció alimentària així com relacionades amb gestió sanitària.

Institucions

Serveis transversals

Direcció de Sistemes de la Informació

Cap d'Unitat

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vhebron.net, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.