Sra. Eulàlia Pericas Bosch

Institucions

Serveis transversals

Direcció de Sistemes de la Informació

Cap d'Unitat

Sóc llicenciada en Ciències Biològiques per la Universitat Autònoma de Barcelona (curs acadèmic de l'any 1982) i llicenciada en grau amb la presentació de la memòria de Tesina: Estudi de la presència de Salmonella spp en carns fresques procedents de diferents tipus d'animals d'abast. Actualment, sóc la Cap d'Unitat de Secretaria Tècnica i Suport a la Gestió de l'Hospital de la Vall d'Hebron.

Currículum

Llicenciada en Ciències Biològiques per la Universitat Autònoma de Barcelona (curs acadèmic de l'any 1982) i llicenciada en grau amb la presentació de la memòria de Tesina: Estudi de la presència de Salmonella spp en carns fresques procedents de diferents tipus d'animals d'abast.

Programa de direcció "Dirección de Servicios Integrados de Salud" (ESADE).

Postgrau en sistemes d'informació i documentació sanitària (Fundació Doctor Robert).

He fet diversos cursos de microbiologia dels aliments, incloent-hi una estada a l'Institut Pasteur de Lille així com cursos de management, qualitat i de bioètica.

El 1998 em vaig incorporar a la Direcció d'Organització, Sistemes d'Informació, Projectes i Avaluació de l’Institut Català de la Salut (ICS).

Al setembre 2002 em vaig incorporar com a Cap d'Unitat de Secretaria Tècnica i Suport a la Gestió de l'Hospital de la Vall d'Hebron.

He publicat i he col·laborat en més de 30 articles en revistes relacionats amb infecció alimentària així com relacionades amb gestió sanitària.
Eulàlia Pericas Bosch

Institucions

Serveis transversals

Direcció de Sistemes de la Informació

Cap d'Unitat

Notícies relacionades

Professionals relacionats

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.