Sra. Paula Schvartzman Goldwaser

Institucions

Serveis transversals

Direcció de Sistemes de la Informació

Coordinació Assistencial

Graduada en Psicologia. Especialitzada en l'àmbit de la Psicooncologia. Treballant a la Unitat de Suport a les Acreditacions com a coordinadora del projecte integral d'Acreditació de l'Atenció Oncològica Campus Vall d'Hebron (OECI).

Currículum

Sóc Graduada en Psicologia per la Universitat Ramon Llull, menció en Intervenció Clínica. Màster en Psicologia General Sanitària per la Universidad Complutense de Madrid, col·legiada pel COPC i especialitzada en l’àmbit de la Psicooncologia (Màster Psicooncologia per la Universitat de Barcelona). Actualment, compagino la meva feina a la Unitat de Suport a les Acreditacions de l’hospital amb la meva professió dins l’àmbit de la salut mental, realitzant intervenció i seguiment psicològic als usuaris de dues llars per a persones amb diagnòstic de salut mental.
Paula Schvartzman Goldwaser

Institucions

Serveis transversals

Direcció de Sistemes de la Informació

Coordinació Assistencial

Notícies relacionades

Professionals relacionats

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.