Dra. Alba Santos Ortega

Institucions

Hospital General

Cardiologia

Actualment, soc metge adjunt del Servei de Cardiologia de l'Hospital Universitari Vall d'Hebron.

Currículum

Nascuda a Valladolid el 1985, vaig cursar els estudis de medicina a la meva ciutat. Després de la formació en cardiologia via MIR a l'Hospital Universitari Vall d'Hebron (2010-2015), em vaig interessar en el món de les arrítmies i l'electrofisiologia. 

Gràcies a una beca de la Societat Espanyola de Cardiologia, vaig realitzar l'especialització en Electrofisiologia Cardíaca a l'Hospital Universitari Vall d'Hebron, completant la meva formació amb el Màster Universitari en Electrofisiologia Cardíaca, Diagnòstica i Terapèutica de la Universitat CEU San Pablo de Madrid (2015-2017). 

Acreditada per a la pràctica de l'electrofisiologia cardíaca intervencionista per la Societat Espanyola i la Societat Europea d'Arrítmies (2017), actualment pertanyo com metge adjunt a la Unitat d'arrítmies de l'Hospital Universitari Vall d'Hebron. 

Així mateix, estic cursant el màster en Metodologia de la investigació en Ciències de la Salut de la Universitat Autònoma de Barcelona i participo en diversos estudis científics de la nostra unitat.
Alba Santos Ortega

Institucions

Hospital General

Cardiologia

Vall Hebron Institut de Recerca

Investigador/a predoctoral

Malalties cardiovasculars

Notícies relacionades

Professionals relacionats

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.