Dr. Pau Rello Sabaté

Institucions

Hospital General

Cardiologia

Soc metge especialista en cardiologia. En l'àmbit assistencial em dedico a la cardiologia clínica dins de l'àrea d'hospitalització i de les consultes externes. Actualment responsable de la consulta cardiològica monogràfica de pacients amb endocarditis infecciosa i les malalties del pericardi.

Currículum

Llicenciat en medicina per la Universitat Autònoma de Barcelona l'any 2013. Formació durant la carrera a l'Hospital Universitari de la Santa Creu i Sant Pau. Especialista en cardiologia des de l'any 2019 realitzant la residència a l'Hospital Universitari Vall d'Hebron. Durant la residència vaig realitzar una estada a la unitat de cures intensives del Royal Brompton Hospital de Londres.

Em dedico a la cardiologia clínica i la meva passió és l'atenció del pacient cardiològic en el dia a dia. Treballo a l'àrea d'hospitalització amb un equip proactiu per aconseguir el millor tracte possible per a les persones que atenem. A més a més, formo part del comitè d'endocarditis infecciosa i soc responsable de la consulta cardiològica monogràfica dels pacients amb malaltia del pericardi i endocarditis infecciosa.

A nivell d'investigació, he realitzat el màster de metodologia de la investigació de la Universitat Autònoma de Barcelona i participo en múltiples estudis científics.

He participat en múltiples congressos a nivell estatal i europeu. Soc membre de la Societat Catalana de Cardiologia, de la Sociedad Española de Cardiología i de la European Society of Cardiology.
Pau Rello Sabaté

Institucions

Hospital General

Cardiologia

Vall Hebron Institut de Recerca

Investigador/a predoctoral

Malalties cardiovasculars

Notícies relacionades

Professionals relacionats

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.