Dr. Alonso Narvaez Barros

Institucions

Hospital General

Urologia

Sóc metge adjunt del Servei d'Urologia, amb especial dedicació en el trasplantament renal, la patologia prostàtica benigna i la patologia renal.  Les meves àrees d'interès són la cirurgia robòtica, laparoscòpica i mínimament invasiva del ronyó, així com la cirurgia amb làser de pròstata.

Currículum

L'any 2009 em vaig llicenciar en Medicina i Cirurgia per la Universitat Federico Vila-real a Lima-Perú. El 2017 vaig finalitzar la formació com a especialista en Urologia a l'Hospital Universitari de Bellvitge, incloent una estada en el Departament d'Urologia Oncològica de l'Hospital Universitari de Karolinska (Estocolm-Suècia). Certificat com a uròleg per l'Associació Europea d'Urologia com Fellow of the European Board ofUrology (FEBU).

Estic acreditat com a personal investigador d'animals d'experimentació pel Centre Científic i Tecnològic de la Universitat de Barcelona (2015).

Vaig iniciar la meva activitat assistencial i investigadora en el Servei d'Urologia de l'Hospital Vall d'Hebron l'agost del 2017, dedicant-me específicament a la hiperplàsia benigna de pròstata (HBP), Patologia Renal i el Trasplantament Renal.

Sóc Doctor en Medicina i Cirurgia per la Universitat de Barcelona amb qualificació d'excel·lent "Cum laude" (2019).

Especial interès en recerca científica, amb presentació de nombroses comunicacions orals i pòsters en congressos, reunions i jornades nacionals i internacionals, així com diverses publicacions científiques en revistes nacionals i internacionals d'alt impacte.

A més, actualment sóc investigador del grup de Fisiopatologia Renal de l'Institut de Recerca Vall d'Hebron dins del VHIR.
Alonso Narvaez Barros

Institucions

Hospital General

Urologia

Vall Hebron Institut de Recerca

Donació i trasplantament d'òrgans, teixits i cèl·lules

Notícies relacionades

Professionals relacionats

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.