Sra. Angelica Varón Alvarez

Institucions

Hospital General

Urgències General

Actualment, desenvolupo la meva activitat assistencial com a infermera al Servei d'Urgències de l'Àrea General. La meva trajectòria professional ha estat principalment en l'atenció al pacient crític i urgent. Les meves àrees d'interès són la docència, la simulació i la recerca.

Currículum

Infermera d’Urgències Hospital Universitari Vall Hebron.

Màster en Infermeria d’Urgències (UB). Postgrau en Atenció Inicial al Pacient crític a l’àmbit hospitalari i prehospitalari (UAB). Màster en Malalt Crític i Emergències (UB). Màster en Recerca Clínica MRC-AIMCE (UB).

Docent col·laboradora UAB. Col·laboradora del Vall d’Hebron centre de Simulació Clínica Avançada (VHiSCA). Instructora en European Ressucitation Council (ERC-CCR) per SVB-DEA.

Membre del Grup de Simulació i de l’Equip de Seguretat del pacient a urgències. Membre de la Comissió de RCP d’urgències.
Angelica Varón Alvarez

Institucions

Hospital General

Urgències General

Notícies relacionades

Professionals relacionats

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.