Dr. Jordi Llaneras Artigues

Institucions

Hospital General

Urgències General

Actualment, formo part del Servei d'Urgències i Emergències de l'Hospital General com a adjunt assistencial i com a Coordinador referent dels projectes de recerca, així com centrant el meu especial interès i dedicació a l'atenció del malalt crític/emergent d'urgències i a la toxicologia clínica i la seva relació amb l'atenció urgent.

Currículum

Natural de Felanitx (Mallorca), nascut el 1985 i llicenciat en Medicina per la Universitat Autònoma de Barcelona el 2009. Vaig realitzar l'especialitat MIR de Medicina Interna a l'Hospital Universitari Vall d'Hebron, Barcelona. Vaig finalitzar la meva formació en el 2015 amb una especial focalització en la patologia hepatobiliar i específicament en hepatitis virals, essent doctorand en malalties virals hepàtiques, essent el tema clau les estratègies d'eradicació del VHC.


Coordinador de la comissió de Reanimació Cardiopulmonar del servei d'Urgències de l'Hospital Vall d'Hebron i intensament lligat amb la formació mèdica, participant en el Grup de Simulació d'Urgències i sent professor associat al Màster de Malalt Crític i Emergències de l'Hospital Clínic de Barcelona des del 2017.

Membre en actiu de societats científiques de Medicina d'Urgències com són SEMES, SOCMUE o FETOX entre d'altres.

Autor de més de 13 articles originals en revistes d'alt impacte científic, així com col·laborador de múltiples assajos clínics relacionats amb l'assistència a urgències i les hepatitis virals, remarcant el programa de cribratge universal de VHC en urgències. Àmplia experiència en Salut Internacional havent realitzat assistència mèdica en països com Guatemala o l'Índia.
Jordi Llaneras Artigues

Institucions

Hospital General

Urgències General

Vall Hebron Institut de Recerca

Investigador/a predoctoral

Malalties hepàtiques

Notícies relacionades

Professionals relacionats

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.