Sra. Beatriz García Palop

Institucions

Hospital Infantil i Hospital de la Dona

Farmàcia

Farmacèutic/a

Sóc farmacèutica especialista en Farmàcia Hospitalària, i treballo al Servei de Farmàcia de l’Hospital Infantil i de la Dona. El Servei de Farmàcia realitza la gestió del medicament, l’elaboració individualitzada dels tractaments per a pacients ingressats i ambulatoris, l’atenció farmacèutica centrada en l’ús segur dels fàrmacs, i col•labora amb els diferents equips mèdics per assolir la millor atenció del pacient. Estic implicada en l’Àrea d’Atenció Farmacèutica i Dispensació Ambulatòria Infantil, on estic especialitzada en l'atenció farmacèutica a diferents pacients, com els nens amb patologies endocrines i metabòliques, reumàtiques, dermatològiques i pacients amb fibrosi quística. També soc la referent de farmàcia de la Unitat d'atenció pal•liativa pediàtrica integral i del procés quirúrgic.

Currículum

Em vaig formar en aquest hospital com a farmacèutica especialista en farmàcia hospitalària, del 2013 al 2017. Posteriorment, he treballat en diferents àrees dins del Servei de Farmàcia de l'Hospital Infantil i de la Dona, en un equip amb gran experiència i motivador.

Per tal de promoure l'ús racional del medicament i la divulgació d'informació farmacoterapèutica d'interès, participo activament en diferents projectes centrats en la docència i la investigació relacionada amb els medicaments. Des de la meva incorporació a la Farmàcia de l’Hospital Infantil i de la Dona he participat activament en l’organització anual del Curs de Farmàcia Pediàtrica, per a farmacèutics que volen completar els coneixements en aquest camp.
Beatriz García Palop

Institucions

Hospital Infantil i Hospital de la Dona

Farmàcia

Farmacèutic/a

Vall Hebron Institut de Recerca

Tècnic de recerca

Notícies relacionades

Professionals relacionats

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.