Dra. Constanza Daigre Blanco

Institucions

Hospital General

Psiquiatria

Soc psicòloga, tinc experiència clínica i com a investigadora a l'àmbit de la salut mental. Formo part del Servei de Salut Mental de l'hospital. Des del 2008 desenvolupo la meva activitat a la Secció d'addiccions i patologia dual.

Currículum

Vaig realitzar els meus estudis de pregrau a la Universitat de Concepción, Xile. Posteriorment, vaig fer el Màster en Dinàmiques de la Salut i el Benestar mitjançant una beca Erasmus Mundus a la Universitat Autònoma de Barcelona. Soc Doctora en Psicologia Clínica i Psiquiatria per la mateixa universitat.

Les meves tasques assistencials inclouen l'avaluació, el diagnòstic i el tractament dels pacients amb trastorns per consum de substàncies i les seves comorbilitats. Així, els meus interessos en recerca se centren en l'estudi de les característiques de les persones amb trastorns per consum de substàncies. He publicat nombrosos articles sobre les característiques i l'evolució dels pacients que a més de les addicions enfronten altres trastorns mentals.
Constanza Daigre Blanco

Institucions

Hospital General

Psiquiatria

Vall Hebron Institut de Recerca

Investigador/a principal

Psiquiatria, salut mental i addiccions

Notícies relacionades

Professionals relacionats

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.