Dra. María Sonsoles Cepeda Diez

Institucions

Hospital General

Psiquiatria

Metge/ssa

Hospital Traumatologia, Rehabilitació i Cremats

Cirurgia Plàstica i Cremats

Metge/ssa

Sóc metgessa psiquiatra amb àmplia experiència clínica en l'atenció de pacients amb trastorn mental greu en l'àmbit hospitalari i comunitari. Des de fa tres anys especialitzada en psiquiatria psicosomàtica (atenció de patologia psiquiàtrica primària o secundària en el pacient medicoquirúrgic). Psiquiatra consultora en la Unitat Especialitzada de Cremats i psiquiatra del Programa d’Estrès Traumàtic.

Currículum

Llicenciada en Medicina i Cirurgia per la Universitat de Valladolid al 2001, realitzant l’especialitat de Psiquiatra a l’Hospital Universitari Doctor Peset de València (2007). Magister en Psiquiatria Legal per la Universitat Complutense de Madrid (2005-2007). Rotació externa en la Unitat de Psiquiatria d’Enllaç al Chelsea and Westminster Hospital de Londres (2005). Programa oficial de Doctorat de Psiquiatria per la Universitat de València (2006). Experta Universitària en Trastorn Bipolar per la Universitat de Barcelona (2014). En l’actualitat realitzo la meva activitat clínica i investigadora com a Psiquiatra Adjunta en la Secció de Psiquiatria d’Enllaç Hospitalària de l’Hospital Universitari Vall d’Hebron.

Institucions

Hospital General

Psiquiatria

Metge/ssa

Hospital Traumatologia, Rehabilitació i Cremats

Cirurgia Plàstica i Cremats

Metge/ssa

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vhebron.net, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.