Sra. Cristina Rivera Rubio

Institucions

Hospital Traumatologia, Rehabilitació i Cremats

Medicina Física i Rehabilitació

Fisioterapeuta

Ajudar a persones en situacions vulnerables és vocacional i així és com vaig acabar la diplomatura de Fisioteràpia l'any 2010 en les Escoles Universitàries Gimbernat. Seguidament, vaig cursar un màster en neurologia. Durant aquests anys he realitzat formacions complementàries en dolor, fisioteràpia respiratòria, McKenzie, control motor, punció seca... Entre d'altres.

Currículum

Actualment, treballo al servei de Neurologia de l'Hospital Universitari Vall d'Hebron, com a fisioterapeuta, així com al servei de Rehabilitació de l'Hospital de Traumatologia, Rehabilitació i Cremats.

Estic vinculada a la Comissió de Geriatria del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya, de la que sóc membre des de 2017 i enguany, sóc la seva coordinadora. 

L'objectiu de la comissió és ser un punt de referència pels col·legiats dedicats a aquest àmbit i compartir un espai entre companys apassionats i implicats en aportar el seu granet de sorra per facilitar l'assoliment de nous projectes i objectius.
Cristina Rivera Rubio

Institucions

Hospital Traumatologia, Rehabilitació i Cremats

Medicina Física i Rehabilitació

Fisioterapeuta

Notícies relacionades

Professionals relacionats

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.